35 år som smørrebrødsjomfru

Altid friske råvarer

Mad ud af huset

Mad ud af huset med diner transportable

Løber dine tænder i vand efter et lækkert højtbelagt smørrebrød til aftensmaden, eller ønsker du hjælp til maden til et større eller mindre selskab? Så er vores diner transportable den helt rigtige løsning.

Diner transportbale til store og små selskaber

Hos Greva Smørrebrød tilbyder vi mad ud af huset med lækre, indbydende og hjemmelavede retter til både hverdag og fest – til store som små selskaber. 

Vi leverer diner transportable til områder omkring Horsens, Hedensted og Tørring, og du kan se vores leveringspriser på mad ud af huset her.

Sammensæt din egen menu

Med vores diner transportable kan du vælge mellem alle vores menuer i form af såvel smørrebrød, lune retter, specialretter, platter og tag selv-bord. Du kan også sammensætte din egen menu, så den passer til lige præcis dit arrangement. 

Vi tilbyder naturligvis vores hjælp til at sammensætte menuen, så retterne passer sammen, og så dig og dine gæster får den mest optimale madoplevelse.

Ekstra service til mad ud af huset

Hos os får du hele pakken med diner transportable. Det betyder, at vi ikke kun leverer maden, men også tilbyder at hjælpe ved selskabet med eksempelvis anretning, kødudskæring ud eller andre services, der kræver en professionel og erfaren hånd. Uanset hvad du vælger, er du garanteret lækker hjemmelavet mad lavet på kærlighed og gode råvarer.

Vi tilbyder naturligvis også at afhente den brugte emballage, når selskabet er slut. Se vores priser for afhentning her.

Kontakt os på telefon 75 62 38 11 eller send os en besked via kontaktformularen, hvis du ønsker mad ud af huset med diner transportable. Du er også altid velkommen til at kigge ned forbi smørrebrødsbutikken.

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på Google

  • Følg med i nyheder
  • Se anmeldelser
  • og meget mere

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 22 anmeldelser på Google

Besøg os​

Og se vores store udvalg af smørrebrød, lune retter og meget mere

Greva Smørrebrød v/Hanne Bente Rasmussen
Kattesund 9
​8700 Horsens

Tlf.: 7562 3811
CVR: 27882145
grevasmoerrebroed@godmail.dk

Greva Smørrebrød og Catering logo

CVR: 27882145

Ring til os på​

Tlf.: 7562 3811